top of page
Helseerklæring

Vennligst fyll ut følgende skjema for å delta i vår aktivitet.

(1) - Nysing, kløende nese, rennende nese, tett nese, kløende øyne, røde øyne, rennende øyne, hoste,pustevansker, piping i brystet, utslett eller elveblest, kløe, hevelse, magesmerter, diaré, kvalme, oppkast, svimmelhet

Takk for at du sendte inn!

Våre pakker

En prøve av blodet kan si hvordan kroppen din har det. Dette kan hjelpe deg å forstå hvorfor kroppen er i ulage. Og hvis noe er litt galt, kan vi gi tips om hvordan du kan føle deg bedre!

Allergi

Ta en prøve for å finne ut om du er allergisk mot for eksempel mugg i leiligheten, kjæledyr eller matvarer. Du kan velge allergipakker ut i fra symptomer, eller enkeltallergener du mistenker du reagerer på under individuelle prøver.

kr 367,00

Hjerte og blodkar

Er det tidlig forekomst av hjerte- og karhendelser i din familie, eller ønsker du å vite hvordan dine kolesterolverdier er?

kr 347,00

Stoffskifte

En sjekk som inkluderer de vanligste stoffskifteprøvene for å avdekke stoffskiftesykdom, eller oppfølging av prøveverdier under behandling. Gi oss beskjed om du trenger andre prøver.

kr 384,00

Blodsukker og diabeteskontroll

Et sunt kosthold og mosjon forebygger hjerte- og hjerneslag. Høyt blodsukker over tid vil kunne utvikle seg til diabetes.

kr 419,00

Lever- og nyreverdier

Har du symptomer fra lever- og nyrer som skummende urin, lys avføring, eller avføring som flyter i doskålen med magesmerter?

kr 561,00

Urin- og avføringsprøve

Urin og avføring kan avdekke sykdom. Har du endret avføringsmønster, mageknip eller blod i avføringen anbefales utredning.

kr 309,00

Fertilitet

Her kan du måle blodprøver i forbindelse med fertilitetsutredning hos kvinner. I tillegg tilbyr vi graviditetstesten hCG.

kr 607,00

Seksuelt overførbare blodinfeksjoner

For deg som har hatt ubeskyttet samleie i områder eller med person(er) hvor det er økt risiko for å få seksuelt overførbare blodinfeksjoner.

kr 1 273,00

Vitaminer og mineraler

Kroppen din trenger riktig mengde vitaminer og mineraler for å fungere bra. Med disse testene kan vi se om du får alt du trenger, eller om du kanskje bør spise litt annerledes.

kr 412,00

Hvordan virker det

01.

Velg dine prøver

Bestill enkeltprøver eller en pakke. Du kan ringe, sende SMS eller bestille på nettsiden. Når du har bestilt får du en bekreftelse og kan betale. Etter dette kan du ta prøven når som helst.

02.

Ta testen din

Du tar prøven etter egen timeplan, og det er ingen timebestilling. Alt er drop in, og du kan ta prøven alle hverdager. Her er åpningstidene.

03.

Resultater

Resultatene dine kommer digitalt fortløpende fra 1-4 virkedager, og du logger inn med BankID her for å se dem. Trykk her for å se dine svar.

FAQ

 • Hvor kan jeg se testresultatene mine?
  For å se dine resultater, trykk her Se dine svar
 • Kan jeg få personlig råd før jeg tar testen?
  Dessverre ikke på dette tidspunktet. Det krever da en detaljert sykehistorie og vi har foreløpig ikke den type tjeneste. Hvis du har spørsmål om hvordan medisiner påvirker prøvesvarene dine, anbefaler vi at du kontakter fastlegen din.
 • Hvordan ser jeg mine tidligere testresultater?
  De kan du ser her Se dine svar
 • Har du lagt inn en bestilling, men ikke fått bekreftelse på dette?
  Søk i e-postens spam for å se om ordrebekreftelsen har havnet der. Finner du det ikke der, kontakt kundeservice: 940 92 463 eller kundeservice@minblodprove.no
 • Jeg har ingen BankID, kan jeg bruke tjenesten?
  For å kunne bruke tjenesten vår trenger du BankID, D-nummer eller fødselsdato med mobilnummer/e-post.
 • Hvordan angrer jeg på kjøpet?
  For å benytte din angrerett kan du når som helst avlyse bestillingen din. Når prøvene er betalt, men ikke tatt, refunderes beløpet i sin helhet. Ring oss på 940 92 463 eller send en e-post til kundeservice@minblodprove.no for å få ditt beløp refundert.
 • Kan du snakke med en lege om testresultatet?
  Konsultasjon og råd etter prøvetaking med våre leger er dessverre ikke en del av vår tjeneste. Min blodprøve erstatter ikke medisinsk konsultasjon.
 • Hvem har tilgang til resultatene mine?
  Vi følger de samme lover og regler om taushetsplikt som fastleger og sykehus. Hos Min blodprøve er du eier av blodprøvesvarene dine. Vær oppmerksom på at en annen omsorgsperson alltid må ha ditt samtykke til å dele blodprøveresultatene dine. Du kan dele resultatene dine med en annen omsorgsperson ved å skrive ut eller sende resultatene på e-post fra din digitale journal.
 • Kan jeg endre prøvetakingsstedet?
  Du velger selv hvilket prøvested du vil gå til og kan endre sted, ja.
 • Kan jeg få resultatene og legens kommentarer på engelsk?
  Dessverre ikke for øyeblikket.
 • Kan du se kreft i en blodprøve?
  Vi tilbyr ingen kreftmarkører i blodprøvene våre. Grunnen til dette er at kreftdiagnostikk bør gjennomføres i samråd med lege og suppleres med klinisk undersøkelse. Hvis du er bekymret for kreft, bør du kontakte fastlegen din. I dag har Min blodprøve et tydelig fokus på livsstilssykdommer som ofte kan være asymptomatiske på et tidlig stadium, som prediabetes, type 2 diabetes, hjerte- og karsykdommer og fettlever m.m. Vår ambisjon er å gi våre brukere informasjon slik at de kan gjøre endringer i kosthold og trening på et tidlig tidspunkt for å forebygge livsstilssykdommer.
 • Hvordan bestiller jeg blodprøve?
  Du må være over 18 år og ha en e-postadresse og et mobilnummer for nødvendig kommunikasjon. Du velger mellom våre tester på nettsiden og trykker "Bestill". Vi samarbeider med Klarna og Vipps, som tilbyr ulike betalingsmåter. Sørg for at e-postadressen som er spesifisert i Klarna er oppdatert. Etter bestilling vil du motta en SMS eller e-post med bekreftelse på betaling for blodprøvene.
 • Kan jeg bli klarert av Min blodprøve sin analyse?
  Det er ikke mulig å avgjøre om man er frisk eller syk kun gjennom en blodprøve. Videre er det mulig at resultatene er misvisende ved ulike anledninger eller at prøvene som er tatt ikke gir et rettvisende bilde av situasjonen. Blodprøvene vi tilbyr inneholder markører som hovedsakelig måler blodfett, blodsukker, vitaminer og mineraler – det som kan assosieres med livsstilssykdommer.
 • Kan du ta testene hjemme selv?
  Venøse tester utføres av helsepersonell, og kan derfor ikke tas selvstendig.
 • Kan jeg kjøpe en test for noen andre?
  Du må bestille blodprøve til deg selv. Du kan hjelpe familie eller mennesker med en funksjonsnedsettelse med å bestille, forutsatt at de har gitt deg tillatelse.
 • Hvor lang tid vil det ta før jeg får testresultatene mine?
  Generelt kan du forvente testresultater innen 1-4 virkedager. Noen tester analyseres ikke daglig, derfor kan det oppstå en forsinkelse når det gjelder f.eks. allergitester, hormoner og visse vitaminer som vitamin D. Det kan også skyldes at prøvene sendes videre til et annet sted for å bli analysert. Vi sender hele tiden prøvesvarene vi får fra laboratoriet, men du kan ikke få en endelig vurdering fra våre leger før alle resultatene er mottatt av oss.

Kontakt

kundeservice@minblodprove.no

Eller bruk vår nettprat

Tlf:  940 92 463

Takk for at du sendte inn!

Vi lagrer ikke dine personopplysninger og ber om at personsensitiv informasjon ikke sendes til oss. Personsensitiv informasjon besvares ikke. 

Åpningstider

Her finner du åpningstider for blodprøvetakning. Du kan ta prøvene i opp til 30 dager etter at betaling og bestilling er gjennomført. 

Classic Title

Price

bottom of page